Formanyomtatványok

A HACCP tervben meghatározott kritikus pontokra ellenőrző lapokat, nyomtatványokat, különböző mellékleteket kell vezetni, melyet meg kell őrizni. Ezek azok a dokumentumok, amelyet a hatóság mindig ellenőriz, elkér. Ezzel tudja a vállalkozó igazolni azt, hogy az egyes technológiai folyamatok során fellépő veszélyeket kontrollálja, vagyis kézbentartja és az esetleges nem megfelelősségek alkalmával be is avatkozik a rendszerbe, hogy az élelmiszerbiztonság ne sérüljön. Ezek a lapok önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy azt mondjuk rendelkezünk HACCP-vel. Szükség van még a HACCP kézikönyvre és a HACCP tervre is, amely tartalmazza a döntési fa alapján meghatározott CCP-ket és az egyes folyamat leírásokat is. 

Letölthető formanyomtatvány minták (a többiért, ill. a részletekért érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben):

Ha kérdése van, az alábbi mezőben tudja feltenni, vagy telefonon elér minket a következő telefonszámon: 

06-20-925-3484