Keressen minket, ha HACCP-re van szüksége, vagy csak elakadt a kialakításban legyen szó élelmiszeripari üzemről vagy vendéglátóipari egységről! 

Telefonszám: 06-20-593-1235

24 órán belüli HACCP kiépítés

Ha megrendeli szolgáltatásunkat, kimegyünk Önhöz és megbeszéljük a kiépítés folyamatát, menetét, egyeztetjük a technológiát.

Oktatás

Az élelmiszeripari vállalkozónak kötelessége évente oktatást szervezni a dolgozóinak, hogy a jogszabályokkal tisztában legyen, illetve az alapvető szabályokat ismerjék.

Önellenőrzési terv

2018.01.01-től kötelező az élelmiszeripari vállalkozóknak (étterem, kisbolt, üzem, logisztika, fagyizó..stb.) kiépíteni önellenőrzést, melyben hónapra lebontva meg kell adni éves szintre az ellenőrzés módját.

Munkavédelem

Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bátran bízza ránk a szabályzatok elkészítését is.

Étterem / meleg konyha / pizzéria nyitása

Dokumentációk, hatósági ügyintézés, technológiai leírás, oktatások

Kis boltok, büfék, bisztrók nyitása

HACCP, önellenőrzési terv készítése, dokumentációk, kötelező oktatások, minden amit a hatóság kérhet

Cukrászdák, pékségek, üzemek nyitása

Teljes hatósági ügyintézés, HACCP rendszerek kiépítése, kötelező oktatások, hatósági segítsényújtás.

Címke szövegtervek készítése

Jogszabályi, rendeleti előírásoknak megfelelő címketervek, tápérték számítással

Engedélyeztetés

Teljes körűen elvégezzük helyetted az összes engedélyt, amit a nyitásnál kérni fog a szakhatóság.

Nyomonkövetés kiépítése

Gyártáshoz, üzemekhez teljeskörű nyomonkövetési terv / rendszer kiépítése