Keressen minket, ha HACCP-re van szüksége, vagy csak elakadt a kialakításban legyen szó élelmiszeripari üzemről vagy vendéglátóipari egységről!
Telefonszám: 06-20-925-3484
24 órán belüli HACCP kiépítés
Ha megrendeli szolgáltatásunkat, kimegyünk Önhöz és megbeszéljük a kiépítés folyamatát, menetét, egyeztetjük a technológiát.
OktatásAz élelmiszeripari vállalkozónak kötelessége évente oktatást szervezni a dolgozóinak, hogy a jogszabályokkal tisztában legyen, illetve az alapvető szabályokat ismerjék.
Önellenőrzési terv
2018.01.01-től kötelező az élelmiszeripari vállalkozóknak (étterem, kisbolt, üzem, logisztika, fagyizó..stb.) kiépíteni önellenőrzést, melyben hónapra lebontva meg kell adni éves szintre az ellenőrzés módját.
Munkavédelem
Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bátran bízza ránk a szabályzatok elkészítését is.
Étterem / meleg konyha / pizzéria nyitása
Dokumentációk, hatósági ügyintézés, technológiai leírás, oktatások
Kis boltok, büfék, bisztrók nyitása
HACCP, önellenőrzési terv készítése, dokumentációk, kötelező oktatások, minden amit a hatóság kérhet
Cukrászdák, pékségek, üzemek nyitása
Teljes hatósági ügyintézés, HACCP rendszerek kiépítése, kötelező oktatások, hatósági segítsényújtás.
Címke szövegtervek készítése
Jogszabályi, rendeleti előírásoknak megfelelő címketervek, tápérték számítással
Engedélyeztetés
Teljes körűen elvégezzük helyetted az összes engedélyt, amit a nyitásnál kérni fog a szakhatóság.
Nyomonkövetés kiépítése
Gyártáshoz, üzemekhez teljeskörű nyomonkövetési terv / rendszer kiépítése