Közétkeztetés

Bizonyára Ön is hallotta róla -  esetleg már az ellenőrzésen is túl van - hogy a Nébih elindította a Minőségvezérelt Közétkeztetési Programját, amely immár nem "teszt" üzemmódban van, hanem "élesben", tehát az eredmény publikus, mindenki által hozzáférthető. Vállaljuk, hogy konyháját a Nébih checklista alapján felkészítjük ötösre, a dolgozókat oktatjuk az szerint, hogy minden egyes pontnak meg tudjon felelni a főző- vagy tálalókonyhájuk.

Kollégáink rengeteg ilyen ellenőrzésen voltak személyesen, és tudják, mit kell egy ilyen szemlén nyújtani, egy ötös értékeléshez. Egy-egy ilyen bejárás alkalmával a hatóság 5-6 órát is eltölt a konyhán, és minden lépést, technológiai folyamatot alaposan végignéz:

- személyi higiénia, öltözők rendje

- raktárak, folyosók, áru útvonal, tároló helyiségek

- előkészítő helyiségek, eszközök megfelelő használata

- ételkészítés, tálalás, kiszállítás

- mosogatás-fertőtlenítés, takarítások

- HACCP (mennyire helyszínre adaptált, kritikus pontok, veszélyelemzések...stb.)

Amennyiben kérdése van, vagy szeretné felkészülten várni a Nébih-et, hívja kollégáinkat:

06-20-925-34-84