Kik vagyunk?

Hogyan is alakult ki az SOS HACCP vállalkozása?

A Budapesti Corvinus Egyetem élelmiszeripari karának elvégzése után (okleveles élelmiszerbiztonsági mérnök) mindannyian különböző területeken szereztünk tapasztalatot, képeztük tovább magunkat. A kellő ismeretek megszerzése után úgy döntöttünk, hogy összetesszük tudásunk és létrehozunk egy olyan vállalkozást, ami a piacon, egyedülálló módon teljesen komplex, mindenre kiterjedő szolgáltatást tud nyújtani az élelmiszergyártóknak, közétkeztető cégeknek, éttermeknek, vendéglátóhelyeknek, büfékocsiknak és minden olyan egységnek ahol élelmiszert kezelnek.

Csapatunk egyedi értéket képvisel az ágazatban. Az SOS HACCP az egyetlen olyan cég a tanácsadás területén, mely több szakma integrálásával képes komplex, innovatív megoldásokat kínálni.

Az SOS HACCP széles skálájú szolgáltatásai révén olyan megoldásokat fejleszt és nyújt ügyfelei számára, mellyel minőségüket, élelmiszer-biztonságukat, munkabiztonságukat tudják jobbá tenni.

Rugalmas, precíz hozzáállásunkkal tartós partnerséget tudunk kiépíteni ügyfeleinkkel. Nyitott és átlátható kapcsolataink a kölcsönös bizalmon és kiemelkedő teljesítményen alapszanak.

Elmodhatjuk, hogy komoly referenciával rendelkezünk, napi szinten több tízezer adag étel elkészültének közvetlen vagy közvetett felügyeletét látjuk el partnereink legnagyob megelégedésére.

Valószínűleg nincs másik csapat az országban, aki ekkora felelősséget vállal az étkezetési szolgáltatásban. Ahogy olvasható a konkurenciánál, a legtöbbjüknek az a célja, hogy a hatósági megfelelés teljesüljön.

A mi küldetésünk ezzel szemben az, hogy olyan gyakorlati módszerekkel alakítsuk ki élelmiszerbiztonsági, munkavédelmi rendszerét, hogy ne csak a hatóságnak feleljen meg, hanem minden egyes fogyasztó a legjobb minőségű és biztonságos ételt kapja és ezért folyamatosan, elégedetten visszatérjenek Önhöz, mellyel vállalkozása sikeresebb lesz!