Oktatás

Haccp - élelmiszerbiztonsági oktatás

A vállalkozás tulajdonosának/vezetőjének gondoskodnia kell arról, hogy évente munkakörének megfelelő oktatásban részesítse dolgozóit (68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeiről és az élelmiszerek hatósági ellenőrzéséről).

"Az élelmiszer-ipari vállalkozó köteles a munkába állást követő egy hónapon belül a munkavállalót a munkakörének megfelelően az élelmiszer-előállításra és -forgalmazásra vonatkozóan megfelelő oktatásban részesíteni."

A hatóság, ha úgy ítéli meg képzési jegyzőkönyv hiányában, vagy a dolgozók tudása alapján elrendelheti az újbóli oktatást. Mivel a nem megfelelő oktatásból származó minden felelősség az élelmiszer-ipari vállalkozót terheli, így javasoljuk Önnek is, hogy előzze meg a jogkövetkezményeket. A HACCP dokumentációnk mellé minden esetben jár oktatás is, melyről a helyszínen jegyzőkönyv készül az Ön védelmének érdekében.

Hívjon minket, hogy segíteni tudjunk Önnek, és kérje tőlünk az oktatási anyagunkat akár e-mailben is!

Telefonszám: 06 20 337 25 90